Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 01.jpg

Over dit project

De bewoners van deze jaren 70 woning wilden meer eenheid in de woonkamer, keuken en hal creëren, maar wisten niet waar te beginnen. De bank was duidelijk te groot voor deze woning, maar deze keer wilde ze liever geen keuzes voor nieuwe meubelen maken zonder duidelijk plan. Want zo kwam het dat ze eerder met deze bank zaten opgescheept..

Ook de trap moest anders, die paste niet in het totaal en was een doorn in het oog. Maar een grootschalige verbouwing met nieuwe trap zagen ze ook niet zitten. We kozen ervoor om de huidige trap te behouden. En in het nieuwe interieur gaat deze juist goed op in het geheel. Om te zorgen dat de trap - en andere jaren 70 elementen - niet weg gesloopt hoefde te worden werd het een warm interieur met een knipoog naar de 70's. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 10.jpg

Project

Gezinswoning in Amersfoort

Advies

Kort en krachtig interieuradvies

Opdracht

Indelingsadvies 2D, kleuren- en materialenplan, meubels en armaturen. 

Ook geïnteresseerd in een compleet interieuradvies

Neem gerust contact op. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 12.jpg
Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 03.jpg
Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 06.jpg

Met de grote bank klopte de verhouding niet tussen het eetgedeelte en de woonkamer. De eettafel kwam in de verdrukking en er bleef een ruimte over die niet goed te gebruiken was. Door te kiezen voor een kleinere bank met een losse fauteuil en de eettafel meer bij de keuken te plaatsen, ontstond er achter de bank ruimte voor een speelplek. Zo kan er in de zithoek heerlijk worden ontspannen zonder uitzicht op het speelgoed. 

Door een lage kast te plaatsen bij de eettafel ontstond daar een extra relax plek om even te lezen. Inmiddels is dit de favoriete plek in huis geworden! 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 01.jpg
Kom je er niet uit met jouw indeling thuis?

Weet je wel wat je mooi vindt, maar kun je wel wat hulp gebruiken hoe je je huis goed in kan delen? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 13.jpg

Ook in de hal kwam extra bergruimte met een bank. Zo kun je even zitten om je schoenen aan te trekken en deze meteen uit het zicht bewaren. Door het behang uit de woonkamer door te trekken naar de hal, wordt deze onderdeel van het geheel, wat met een glazen tussenwand erg prettig is.

Meer foto's zien of hoe dit advies tot stand is gekomen? Dat kan via deze link.