Interieuradvies

Contact

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp

Nijverheidsweg 16c 

3534 AM Utrecht

06 171 09 909

anneke@annekeopthoog.com

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
 
De mogelijkheden

Wil je een huis dat perfect bij jou past? Waar alles en iedereen een eigen plek heeft en waar je je helemaal jezelf voelt. Een ontwerp waar je niet alles nieuw hoeft te kopen, maar waar jouw waardevolle spullen hun eigen plek krijgen. Dat is wat ik voor je kan realiseren.

Hieronder een aantal van de mogelijkheden met bijbehorende prijsindicatie. Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en maak ik vervolgens een passende offerte.

Interactief.

Weet je niet welke bank het beste in je interieur past? Wil je wat kleur in huis, maar weet je niet waar te beginnen? Met een kort & krachtig interieuradvies beantwoord ik 2 uur lang al je vragen. Na afloop ontvang je van mij een document met daarin de adviezen, eventueel aangevuld met schetsen per mail. Zo heb je een mooi overzicht van alle tips en suggesties, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Om de tijd zo goed mogelijk te benutten adviseer ik je alvast het nodige voor te bereiden. Stel een vragenlijst samen, of zoek beelden, kleuren en materialen die je toe zou willen passen.

Prijs voor een interactief interieuradvies bij jou thuis

€ 225,00 *

Kort en krachtig.

Je bruist van de ideeën, overal waar je komt zie je nieuwe mogelijkheden voor dat ideale interieur. Je weet wat je wilt maar niet hoe je daar moet komen. Je verzamelt ideeën voor een inrichting waarvan je niet weet hoe het ooit een eenheid kan worden. Er is zoveel mogelijk. Hoe zorg je dat het er niet alleen goed uitziet, maar dat je interieur ook voor je werkt. 

 

Ik help je je losse ideeën tot een geheel samen te brengen. Je ontvangt van mij per mail een uitgewerkt advies met een indelingsplan, kleur- en materiaal advies uitgewerkt in één stijl.

Prijs voor een kort en krachtig interieuradvies

€ 695,00 *

Uitgebreid.

Je wil een huis waar je tot rust kan komen. Waar het interieur één geheel is, zonder aan eigenheid te verliezen. Ik zorg dat je wensen werkelijkheid worden en vertaal jouw wensen naar een persoonlijke stijl 

en goede indeling. Deze plannen bespreken we tijdens een tussentijdse presentatie. En vervolgens ontvang je een kleur- en materialenplan, een verlichtingsplan en een overzicht van meubelen. Dit alles ontvang je van mij per mail.

Prijs voor een uitgebreid interieuradvies

€ 1365,00 *

Compleet.

Je mist het thuis in je huis. Je weet niet goed wat het is, maar het klopt niet. Je weet dat het beter kan, alleen niet hoe. Op basis van jouw woonwensen werk ik een volledig advies voor je uit. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen. Deze vertaal ik vervolgens naar een stijl en indelingsplan, welke in 3D wordt uitgewerkt en gepresenteerd in een tussenpresentatie. Daarna gaan we aan de slag met kleur- en materiaal, meubels en verlichting. 

 

Met dit advies weet je precies hoe je huis in te richten, welke materialen te gebruiken, met welke verlichting en waar je de meubels kunt kopen die het ontwerp helemaal af maken. 

Ik licht de keuzes toe in een eindpresentatie, waarbij je ook alle materialen ontvangt. 

Prijs voor een compleet interieuradvies

€ 1.915,00 *

Andere plannen?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen? Of ben je een zakelijke klant? 

Neem dan gerust contact op om je wensen te bespreken en een offerte op maat.

*

*

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten, binnen een straal van 25 km vanaf postcode 3555. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van

€ 0,19 per gereden km. Indien de totale reisafstand groter is dan 120 km, geldt daarbij een reistijdvergoeding van € 25 per uur.

Alle tarieven zijn op basis van één ruimte van +/- 40 m2. In sommige situaties geldt een aangepast tarief, denk hierbij aan een gecombineerde woon- en eetkamer of een kinderkamer.