Interieuradvies

Je wilt een huis waar je tot rust kan komen. Waar het interieur één geheel is, zonder aan eigenheid te verliezen. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes bij het inrichten, zodat jouw huis niet alleen mooi en sfeervol, maar ook een praktisch geheel wordt. 

 

Om een idee te krijgen van de kosten, hieronder een aantal van de mogelijkheden. Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en ontvang je van mij een passende offerte.

Benieuwd hoe een interieuradvies eruit ziet? Kijk dan eens bij projecten.

Advies aan huis.

Weet je niet welke bank het beste in je interieur past? Wil je wat kleur in huis, maar weet je niet waar te beginnen?

 

Tijdens een advies aan huis beantwoord ik 2 uur lang al je interieur vragen bij jou thuis. Alles dat we bespreken ontvang je van mij na afloop nog eens per mail, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. 

- 2 uur lang inspiratie en advies

- uit te breiden met vervolgadvies

 

€ 450 per ruimte

Vandaag gaat dit kleur- en materialenpla
Kort en krachtig.

Je bruist van de ideeën, overal waar je komt zie je nieuwe mogelijkheden voor dat ideale interieur. Je weet wat je wilt maar niet hoe je daar moet komen. Je verzamelt ideeën voor een inrichting waarvan je niet weet hoe het ooit een eenheid kan worden. Er is zoveel mogelijk. Hoe zorg je dat het er niet alleen goed uitziet, maar dat je interieur ook voor je werkt.

 

Ik help je je losse ideeën tot een geheel samen te brengen. Je ontvangt van mij per mail een uitgewerkt advies met een indelingsplan, kleur- en materiaal advies uitgewerkt in één stijl.

€ 2295 per ruimte

Plannen maken voor onze nieuwe studio! ⠀
Uitgebreid.

Je wil een huis waar je tot rust kan komen. Waar het interieur één geheel is, zonder aan eigenheid te verliezen.

 

Ik zorg dat je wensen werkelijkheid worden en vertaal jouw wensen naar een persoonlijke stijl en goede indeling. Daarna gaan we aan de slag met kleur- en materiaal, meubels en verlichting. 

 

Met dit advies weet je precies hoe je huis in te richten, welke materialen te gebruiken, met welke verlichting en waar je de meubels kunt kopen die het ontwerp helemaal af maken.

€ 3360 per ruimte

Hoe simpel kan het zijn om te visualiser
Aanvullende informatie
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

  • Deze tarieven gelden voor één ruimte van +/- 40 m2. In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, denk hierbij aan een een gecombineerde woon- en eetkamer of een kinderkamer.

  • Binnen Utrecht worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,35 per gereden km en een reistijdvergoeding van € 25 per uur. 

  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

Wij kregen van Anneke super goeie tips om ons nieuwe huis op te knappen zonder dure verbouwingen. Aanrader dus voor iedereen die binnenkort gaat verhuizen of gewoon iets anders wil in huis!

 

—  Joosje

Strippenkaart.

Weet je precies wat je moet doen, maar lukt het maar niet om in actie te komen. Wil je tijdens de uitvoer af en toe nog eens sparren? Heb je een hoofd vol nieuwe inspiratie na de workshop of interactieve sessie, maar zijn er nog wat vragen onbeantwoord gebleven? Met alleen interieur plannen maken ben je er natuurlijk niet. Om dat droomhuis te realiseren moet je aan de slag. Met de strippenkaart zorg je dat je plannen werkelijkheid worden. Ik help je graag verder!  

 

De strippenkaart is te krijgen met 4 strippen voor € 140,00, 8 strippen voor € 265,00 of 12 strippen voor € 385,00.

Eén strip is goed voor 30 minuten online (mail en/of skype) advies. 

Andere wensen?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen, of ben je een zakelijke klant? Bekijk dan eens het reguliere aanbod hieronder, of neem contact op om je wensen te bespreken.

Vraag een offerte aan