Interieuradvies

Je wilt een huis waar je tot rust kan komen. Waar het interieur één geheel is, zonder aan eigenheid te verliezen. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes bij het inrichten, zodat jouw huis niet alleen mooi en sfeervol, maar ook een praktisch geheel wordt. 

 

Om een idee te krijgen van de kosten, hieronder een aantal van de mogelijkheden. Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en ontvang je van mij een passende offerte.

Benieuwd hoe een interieuradvies eruit ziet? Kijk dan eens bij projecten.

Interactief.

Weet je niet welke bank het beste in je interieur past? Wil je wat kleur in huis, maar weet je niet waar te beginnen?

 

Tijdens een interactief advies beantwoord ik 2 uur lang al je vragen. Na afloop ontvang je van mij een document met daarin de adviezen, eventueel aangevuld met schetsen per mail. Zo heb je een mooi overzicht van alle tips en suggesties, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Om de tijd zo goed mogelijk te benutten adviseer ik je alvast het nodige voor te bereiden. Verzamel al je vragen en zoek beelden, kleuren en materialen die je toe wilt passen.

Interactief interieuradvies bij jou thuis

€ 225,00

Kort en krachtig.

Je bruist van de ideeën, overal waar je komt zie je nieuwe mogelijkheden voor dat ideale interieur. Je weet wat je wilt maar niet hoe je daar moet komen. Je verzamelt ideeën voor een inrichting waarvan je niet weet hoe het ooit een eenheid kan worden. Er is zoveel mogelijk. Hoe zorg je dat het er niet alleen goed uitziet, maar dat je interieur ook voor je werkt. 

 

Ik help je je losse ideeën tot een geheel samen te brengen. Je ontvangt van mij per mail een uitgewerkt advies met een indelingsplan, kleur- en materiaal advies uitgewerkt in één stijl.

Kort en krachtig interieuradvies

€ 695,00

Compleet.

Je wil een huis waar je tot rust kan komen. Waar het interieur één geheel is, zonder aan eigenheid te verliezen.

 

Ik zorg dat je wensen werkelijkheid worden en vertaal jouw wensen naar een persoonlijke stijl en goede indeling. Daarna gaan we aan de slag met kleur- en materiaal, meubels en verlichting. 

 

Met dit advies weet je precies hoe je huis in te richten, welke materialen te gebruiken, met welke verlichting en waar je de meubels kunt kopen die het ontwerp helemaal af maken.

Compleet interieuradvies

€ 1365,00

Aanvullende informatie
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

  • Deze tarieven gelden voor één ruimte van +/- 40 m2. In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, denk hierbij aan een een gecombineerde woon- en eetkamer of een kinderkamer.

  • Binnen een straal van 25 km vanaf postcode 3555 worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km. Indien de totale reisafstand groter is dan 120 km, dan wordt bovendien een reistijdvergoeding in rekening gebracht ter hoogte van € 25 per uur.

  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

Wij kregen van Anneke super goeie tips om ons nieuwe huis op te knappen zonder dure verbouwingen. Aanrader dus voor iedereen die binnenkort gaat verhuizen of gewoon iets anders wil in huis!

 

—  Joosje

Strippenkaart.

Weet je precies wat je moet doen, maar lukt het maar niet om in actie te komen. Wil je tijdens de uitvoer af en toe nog eens sparren? Heb je een hoofd vol nieuwe inspiratie na de workshop of interactieve sessie, maar zijn er nog wat vragen onbeantwoord gebleven? Met alleen interieur plannen maken ben je er natuurlijk niet. Om dat droomhuis te realiseren moet je aan de slag. Met de strippenkaart zorg je dat je plannen werkelijkheid worden. Ik help je graag verder!  

 

De strippenkaart is te krijgen met 4 strippen voor € 140,00, 8 strippen voor € 265,00 of 12 strippen voor € 385,00.

Eén strip is goed voor 30 minuten online (mail en/of skype) advies. 

Andere wensen?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen, of ben je een zakelijke klant? Bekijk dan eens het reguliere aanbod hieronder, of neem contact op om je wensen te bespreken.

Ruimte

voor jou

06 171 09 909

  • Instagram Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp
  • Facebook Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp
  • Pinterest Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp
  • LinkedIn Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp