Workshop (online editie!) 

Denk je erover om je interieur aan te passen? Ga je verhuizen? Of heb je gewoon zin in wat nieuwe inspiratie en een gezellige middag? Meld je dan aan voor de workshop 'Ontwerp je eigen interieur'.

 

Je gaat zelf aan de slag met het vertalen van jouw ideeën en wensen naar een moodboard. Ik begeleid je, geef je tips en adviezen. Ook beantwoord ik tijdens de workshop je vragen over jouw interieur. Je gaat naar huis met praktische tips om zelf aan de slag te gaan met je interieur! 

Waarom een moodboard?

Een moodboard is de eerste stap in het ontwikkelen van een interieurplan. Met een moodboard kun je jouw gevoel omzetten naar beeld. En beeld zegt zoveel meer dan woorden! Je kunt je partner of de woonwinkel direct laten zien wat je voor ogen hebt met je interieur. Een moodboard geeft je houvast, het is de basis voor jouw interieur. 

Wat kun je verwachten?

Je leert wat je eigen woonstijl is en hoe je deze kunt vertalen naar je interieur. De workshop duurt 2,5 uur. We beginnen met een uitleg en wat voorbeelden. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen moodboard. Ik kijk met je mee en help je daar waar nodig is. Aan het einde van de workshop bespreken we gezamenlijk de resultaten. Je gaat naar huis met jouw eigen moodboard en een berg nieuwe inspiratie!

Wat moet je meenemen?

Neem foto's en een plattegrond mee van je huis, of de ruimte waar je een moodboard voor wilt maken. Zo kan ik beter met je meedenken over de inrichting en tips geven die je direct kunt toepassen. Als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

Waar is het en wat kost het?

Voor de eerste online workshop (via mail en Zoom) betaal je nu € 25,50! 

 

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Stuur via onderstaande link je gegevens en je ontvangt van mij meer informatie over de eerste startdatum. 

Ruimte

voor jou

06 171 09 909

  • Instagram Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp
  • Facebook Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp
  • Pinterest Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp
  • LinkedIn Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp