Van interieuradvies tot realisatie

Het creëren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met jouw woonwensen op een rijtje zetten. 

 

Ik help je met het maken van de juiste keuzes, afgestemd op jouw wensen, je leefstijl en budget. Het creëren van een thuisgevoel. 

Bekijk hier de adviespakketten
Moodboard Anneke Op 't Hoog Interieuront

Moodboard

Na het intakegesprek ga ik voor je aan de slag en maak ik een moodboard op basis van jouw wensen en eisen. Een stijlplan waarin sfeer, kleur en ideeën samenkomen tot een interieurconcept voor jouw interieur. Welke sfeer moet jouw interieur uitstralen? Het moodboard vormt de basis voor de uitwerking van het verdere interieurplan. 

3D impressie Anneke Op 't Hoog Interieur

Indelingsplan

Hoe maak je zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte? Ik ontwerp verschillende indelingsvoorstellen voor je met oplossingen waar je zelf niet aan zou denken. Het plan waar jij het meest enthousiast van wordt, werk ik verder uit. Het indelingsadvies werk ik - afhankelijk van de adviesvorm - uit in 2D (plattegrond) of 3D.

Materialenplan Anneke Op 't Hoog Interie

Kleur- en materialenplan

Op basis van het moodboard, ontwerp ik een kleur- en materialenplan voor je. De geadviseerde kleuren worden aangegeven in een plattegrond, zodat de schilder er goed mee aan de slag kan. In het materialenplan adviseer ik je passende raambekleding, vloeren en behang. Alle kleur- en materiaalstalen neem ik mee, zodat je ze echt kan zien en voelen. 

Meubelplan Anneke Op 't Hoog Interieuron

Meubelplan

In het meubelplan vind je meubels die aansluiten bij het interieurontwerp, jullie wensen en het beschikbare budget. Ik zoek naar een mooie mix tussen hergebruik, design, budget en evt. maatwerk. Naast een sfeerbeeld, ontvang je een plattegrond met daarin de geadviseerde meubels en een shoppinglijst. 

Lichtplan Anneke Op 't Hoog Interieuront

Verlichtingsplan

Verlichting is iets wat veel mensen vergeten in hun interieur. Zo jammer! Want zonder de juiste verlichting komt je interieur niet mooi uit en voelt het niet prettig aan. In een plattegrond geef ik de plekken aan waar verlichtingspunten moeten komen. De geadviseerde lampen vind je terug in een shoppinglijst. 

Maatwerk Anneke Op 't Hoog Interieurontw

Maatwerk

Wanneer kant en klare meubels niet goed passen in het interieur, ontwerp ik maatwerk oplossingen. Op deze manier creëer je tot in detail jouw eigen unieke meubel. Je ontvangt van mij een technische tekening waarmee de meubelontwerper aan de slag kan.

Zorgt je interieur alleen maar voor frustratie in plaats van inspiratie?

Wil je niet steeds opnieuw je huis inrichten, maar ben je op zoek naar een duurzame oplossing? 

Zit je met woonvragen waar je graag een antwoord op zou hebben? 

 

Laat je verrassen door de mogelijkheden. Ik help je graag verder!