Verbouwingsperikelen

Verdwaald in de fietsenstalling...


Voor wie nog nooit in Utrecht op het station zijn fiets heeft geparkeerd, misschien een niet te begrijpen gebeurtenis. Snap ik. Het was ook wel een hele bijzondere ervaring, maar het is me laatst toch echt gebeurd. Ik wilde mijn fiets stallen op mijn lievelingsplek (iets met gewoontedier..) maar kon deze echt niet meer vinden!

Gelukkig was daar iemand die me de weg kon wijzen. Iemand die duidelijk wel wist waar hij wezen moest en mij kon vertellen wat ik moest doen om mijn geliefde plek terug te vinden. Hoe fijn!

Ik ben al wel eens vaker verdwaald met al die verbouwingen in Utrecht. Tijdens de verbouwing van ons huis had ik er gelukkig geen last van. Maar jij misschien wel?


Een verbouwing van je huis kan je hoofd helemaal op hol brengen. Misschien ben je vol goede moed begonnen. Maar beter is het om te beginnen met een goed plan! Investeer om te beginnen in een goede basis, een goede indeling en ga pas later op pad om die nieuwe bank te kopen. Zo voorkom je dat je je laat afleiden en je verdwaalt. En mocht dat toch gebeuren, dan kun je mij natuurlijk altijd om de weg vragen!