Huizen hartstocht

Je kent ze wel, zo’n helemaal verzorgde man strak in pak. Laatst zat ik in de trein weer tegenover zo’n mooi exemplaar. Voordat je denkt, wordt dit een gevalletje Hartstocht in de trein, niets is minder waar!


Terwijl we in gesprek raakte over het weer, de reis en andere kleinigheden, werd mijn oog getrokken door de blote buik die tussen de knopen van het overhemd door te zien was. De man tegenover mij had dan wel een prachtig pak aan, maar blijkbaar geen shirt in de kast om eronder aan te trekken.


In veel huizen zie ik hetzelfde gebeuren. Het ziet er op het eerste oog allemaal prachtig uit, maar wanneer je goed kijkt klopt het toch niet helemaal. Een mooie bank, prachtige tafel en stoelen en leuke accessoires om het af te maken. Maar toch klopt het niet helemaal. De basis ontbreekt, waardoor het totaal niet werkt. Zoals de man met zijn ontbrekende shirt…


Om ervoor te zorgen dat je spullen goed tot hun recht komen, moet de basis goed zijn. Een mooie vloer zorgt dat die tafel helemaal tot zijn recht komt. Een goed gekozen kleur kan precies dat contrast geven waardoor die kast extra goed wordt uitgelicht. Of zorgt er juist voor dat die wat meer wegvalt tegen de achtergrond, waardoor de aandacht kan gaan naar die mooie bank. Op die manier leidt je de blik door de ruimte, bepaal jij waar je wilt dat de aandacht naar toe gaat. Zonder dat je wordt afgeleid door die blote buik die je eigenlijk niet wilde laten zien..


Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Ik help je graag met het samenbrengen van je interieur. Samen zorgen we dat jouw meubelen helemaal tot hun recht komen. Interesse? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek.