Nooit meer weg!

Bijgewerkt op: 12 nov 2019

Iedere dag is er wel weer een kat kwijt. Ik zit op een - soms iets te fanatieke - burennetwerk. Welke dus gedomineerd wordt door deze gedomesticeerde beesten. Al vraag ik me af hoe gedomesticeerd ze daadwerkelijk zijn als ze steeds de behoefte voelen om toch weer eens weg te lopen…

Nu moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ook wij gezwicht zijn voor dit oververtegenwoordigde huisdier. Helaas heeft ons exemplaar nog niet besloten de benen te nemen. Sterker nog, ik vermoed dat de achtertuin zo ver is als ze komt. Schuttingen zijn te hoog, andere katten te eng..Inmiddels is het kiezen tussen twee kwaden voor onze Billie. Binnen wordt ze geterroriseerd door onze zoon, buiten door de andere katten. Wat te kiezen?

Heb jij nou met je interieur geen idee wat je zou moeten kiezen? Wil je graag een plek die helemaal past bij jou? Waar je ook niet meer wilt vertrekken? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor een intakegesprek!


Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een plan om van jouw huis een thuis te maken. En ok, eventueel ook voor de kat..