Heerlijk avondje

Sinterklaas. Heerlijke herinneringen aan verlanglijstjes maken, tekeningen maken om in de schoen te doen en in de kou wachten op een hand pepernoten. En, later toen ik ouder werd, de lol van de surprise verzinnen, bouwen en in kleurrijke gedichten omschrijven waarom je een telefoon hebt gemaakt voor die babbelbox van een moeder van je..


De laatste jaren is onze pakjesavond een groot feest, met een overdaad aan cadeaus en snoepgoed. Bijna het hele verlanglijstje wordt uitgepakt, terwijl je je ondertussen tot buikpijn vol snoept aan pepernoten, schuimpjes en - in onze familie een must - chocola.


Terwijl - als ik zo eens terugdenk - was het vooral de voorpret waarom ik nog altijd zo hou van deze feestdag. Ik dacht uitvoerig na over de perfecte surprise die de 'Eigen Aardigheden', zoals mijn moeder ze graag noemt, goed zou vangen. Uren sloot ik me op om een uitvoerig knutselwerk te bouwen en een gedicht als begeleidend schrijven. En die cadeautjes waren zeker ook leuk, maar niet wat ik me herinner.


Zo zie ik het ook in je interieur graag terug. Tijdens onze kennismaking vraag ik daarom de hemd van je lijf. Ik wil weten wie je bent, wat je doet, waar je nu niet blij mee bent (in huis dan hè..) om te kunnen bepalen hoe ik je hierbij kan helpen. En hoe ik jouw 'Eigen Aardigheden' terug kan brengen in je interieur. Zoals bij ons hier een foto van onze vakantie en een bijzondere geluidsgedicht boven de bank hangen. Alles zodat je je als een vis in het water voelt wanneer je thuis komt. Oeh.. ik zie meteen de surprise voor me!Mijn zus had altijd ook de meest fantastische ideeën. Maar vaak vond ze het uitvoeren ervan maar een gedoe. Geen idee waar ze moest beginnen om het uiteindelijk visueel te maken. Het eindresultaat was nooit helemaal zoals ze het vooraf voor ogen had.


Herken je dat? Zit je nu met je handen in het haar? Weet je wel hoe je wil dat je huis eruit ziet, maar weet je niet hoe je daar moet komen? Neem dan contact op met mij! Ik help je op professionele wijze om de ruimte helemaal naar jouw wens in te richten en er een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte van te maken.