Gluren bij de buren

Heerlijk vind ik dat, gluren bij de buren. Helemaal leuk om te zien hoe de buren met eenzelfde huis een hele andere indeling hebben. Of misschien helemaal niet.


Zo ben ik ook altijd weer verrast als ik bij mensen thuis kom voor een advies. Vaak zie ik zoveel mooie, persoonlijke spullen en bijzondere items die nog niet tot hun recht komen. Waar een nieuwe kleur op de muur meteen die mooie verzameling souvenirs echt laat spreken. Of het groeperen van die mooie kunst zoveel meer recht doet aan de verzameling.


Zo had ik bij het laatste huisbezoek weer een nieuwe verrassing. Een stel dat heel erg graag meer persoonlijke foto’s op zou hangen. Maar in het hele huis waren er geen foto’s van het gezin te zien. Hoe jammer is dat! Ze konden maar niet kiezen, konden maar niet kiezen welke foto en waar dan. Terwijl uiteindelijk dat toch zoveel meerwaarde aan hun huis zou geven. Het een echt thuis zou maken. Wat het nu dus nog altijd niet was.


En dat is het nu precies de vraag: wat maakt jouw huis een thuis? Wil je thuis tot rust komen, al je vrienden uit kunnen nodigen of een speelparadijs voor je kinderen realiseren.

Eerder vertelde ik al dat voor mij de familiefoto’s in het album mogen blijven. Wel hangen er bij ons vakantiefoto’s en staan er vaak gekke kleine eigenaardigheden. Zo word ik steeds weer even herinnert aan die mooie momenten.Ben niet bang om je eigen stijl neer te zetten. Kies voor waar jij gelukkig van wordt en zorg dat dat ook is waarmee je je omringt in huis. Laat mij je helpen met hoe je dat dan kunt doen. Zodat je dat interieur hebt waar je bij het zien van de plaatjes van wegsmelt, maar dan wel in jouw stijl. Zodat je thuis komt in een huis waar alles klopt voor jou, niet voor de buren.


Geen idee wat jouw stijl is? Meld je dan hier aan voor de workshop ‘Ontwerp jouw eigen interieur’. Je gaat aan de slag met jouw woonwensen, ontdekt je eigen stijl en hoe je deze in huis toe kan passen en geef ik je praktische tips om met je huis aan de slag te gaan. Zodat iedereen binnenkort bij jou komt gluren!

Beelden: 1. Studio mc Gee | 2. Interieurontwerp Anneke Op 't Hoog