Compromis-kast

Bijgewerkt op: 12 nov 2019De compromis-kast. Heb jij ‘m thuis ook staan? Zo’n kast die je koopt terwijl je eigenlijk iets anders wilt, maar toch echt een kast nodig hebt..

De Zweden heb er zelfs een heel winkelconcept omheen gemaakt. Want geef toe - zodra je binnenstapt in de IKEA weet je dat je er weg gaat met spullen waarvan je bij binnenkomst niet wist dat je ze nodig had! En ben je weer een compromis-meubel rijker. En uiteindelijk, hoe mooi de designs daar tegenwoordig ook zijn, echte pronkstukken zullen het niet worden..

Geef ruimte aan die dingen waar je hart wel sneller van gaat kloppen. Of het nu dat unieke stuk is van je oma, of dat geweldige kastje dat je tweedehands wist te bemachtigen. Iedereen heeft een lieveling in huis die de aandacht verdient. Of tenminste, iedereen verdient een lieveling om de spotlights te zetten!

Van welk item in huis wil je nooit meer afscheid nemen? En welk meubel is jouw compromis in huis? Ik ben benieuwd van welk item jouw hart sneller gaat kloppen!