Boven de bank..

Ik moet iets opbiechten, iets dat ik lang niet heb begrepen. En nog steeds niet helemaal eigenlijk.. Het gaat over die trouwfoto’s boven de bank. Toegegeven, ik vond in de spotlights staan op de dag zelf al geen goed idee, laat staan nog langer boven de bank te moeten hangen!

Ook foto’s van gezinsleven, gezinsleden of vakantiekiekjes. Het ging lange tijd allemaal aan me voorbij. Maar vandaag is de dag! Vandaag werd er bij ons thuis een print afgeleverd die ik heel graag aan de wand zie hangen.

En ja, ik heb het dan toch over een vakantiefoto. En ja, die komt boven de bank.. Weliswaar zonder gezinsleden, maar goed sommige dingen veranderen niet. Wat wel veranderde is het besef dat voor sommigen deze foto’s het huis helemaal af maken. En dat is precies waar het om gaat.

Jouw huis jouw regels. Jij bepaald welke items van waarde zijn. Wat een huis een thuis maakt. Het enige dat ik kan doen is die wensen in goede banen leiden. Jouw begeleiden bij het maken van de keuzes die jouw foto’s het beste uit laten komen in je interieur. Wil je weten wat er straks bij ons boven de bank komt te hangen? En waarom juist dit vakantiekiekje deze ereplek heeft veroverd? Nog even geduld, binnenkort vertel ik er je meer over!