Let's meet

Zorgt je interieur alleen maar voor frustratie in plaats van inspiratie? Wil je niet steeds opnieuw je huis inrichten, maar ben je op zoek naar een duurzame oplossing? Zit je met woonvragen waar je graag een antwoord op zou hebben?

Laat je verrassen door de mogelijkheden! Boek een online ontmoeting en je krijgt direct toepasbare tips waarmee je aan de slag kunt. 

Het creëren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met jouw woonwensen op een rijtje zetten. Om vervolgens die wensen om te zetten naar een interieur dat precies bij jou past.

 

En dat kan nog wel eens een hele uitdaging zijn. Want nu weet je misschien wel wat je wilt, maar hoe dan? Wat is de volgende stap en hoe zorg je dat je binnen stapt in een huis dat écht voelt als jouw thuis. Hoe voorkom je dat je verdwaald in alle mogelijkheden die er zijn, welke kleur past er het beste op de muur en welke bank gaat daar dan weer goed bij?

Ik help je met het maken van de juiste keuzes, afgestemd op jouw wensen, je leefstijl en budget. Het creëren van jouw thuisgevoel. In een online ontmoeting bespreken we jouw woonwensen en hoe we deze om kunnen zetten in actie!

Tijdens dit half uur bespreken we waar je tegenaan loopt, wat je precies zou willen in huis en hoe we dat kunnen realiseren. Na afloop van een online ontmoeting weet je waar jouw prioriteiten liggen en kan je betere keuzes maken voor jouw interieur.