Over dit project

Met twee jonge kinderen in huis wilden Maaike en Tom niet direct investeren in een interieur. Dat kon nog wel even wachten. Inmiddels zijn de kinderen een paar jaar ouder, hoog tijd voor een update in huis, aldus Maaike.

De grote eettafel paste niet goed in de woonkamer en de doorloop naar de keuken voelde onhandig. De bank mocht vervangen worden en ook moest er ruimte komen voor het speelgoed van de kinderen. De keuken werkte goed qua indeling, maar kon wel een facelift gebruiken. 

Het nieuwe interieur is een mix geworden van warme kleuren met frisse en grafische accenten. Met een nieuwe ronde eettafel en een eettafel bank kwam er meer ruimte. Aansluitend een hoge kast en tv meubel, met veel opbergruimte voor alle spullen. En in de open vakken en open kast ruimte voor persoonlijke accessoires, zoals het bronzen beeld. 

Ook de ouderlijke slaapkamer wilden ze wel onder handen nemen. De meubels mochten blijven, maar het lukte niet om er meer sfeer en eenheid in te brengen. Samen hebben we bekeken wat er aan ontbrak, wat er goed werkte en wat niet. Met behoud van bed, kledingkast en gordijnen toch een hele nieuwe romantische stijl hier. Met kleur, nieuwe lampen, behang en wat accessoires een totale make-over. 

De kinderkamers zagen er al goed uit, met wat eenvoudige styling tips zijn hier ook de laatste puntjes op de i gezet.

Het advies is nog niet volledig uitgevoerd, er komen nog andere gordijnen en een groot familieportret achter de bank. 

Project

Gezinswoning in Maarssen

Advies

Compleet interieuradvies

Opdracht

Totaaladvies (stijl, indeling, kleur- en materiaal, meubels) voor de woonkamer/keuken met uitgebreid stijladvies (stijl, kleur- materiaal, accessoires) voor de ouderlijke slaapkamer en stylingtips voor de kinderkamers.

Ook geïnteresseerd in een compleet interieuradvies

Neem gerust contact op. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp 09.jpg
Kom je er niet uit met jouw indeling thuis?

Weet je wel wat je mooi vindt, maar kun je wel wat hulp gebruiken hoe je je huis goed in kan delen? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!