Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp2.jpg

Over dit project

Met kerst aan de nieuwe tafel zitten, dat was de wens van de bewoners bij onze eerste kennismaking net voor mijn zwangerschapsverlof. Terug aan het werk nam ik polshoogte en bleek kerst nog aan de oude tafel te zijn gevierd. En dus gingen we alsnog samen aan de slag! 

Met de prachtige raampartij stond ook een geschikte raambekleding op de wensenlijst. Maar ook juist de natuur naar binnen halen. Een spannend kleurenspel zag hij hierbij wel zitten. Ook wilde de bewoners graag afscheid nemen van de groene gietvloer met glitters in de uitbouw. En een leefbank. Kortom, genoeg om mee van start te gaan! 

Project

Familiehuis in Maarssen

Advies

Uitgebreid interieuradvies

Opdracht

Indelingsadvies, kleur- en materialenplan, verlichtingsplan, meubelplan, maatwerk

Het hele huis was al opnieuw geverfd en ook de vloer in het oude deel was ook al opgeknapt. Een heerlijke basis om mee aan de slag te gaan. Kleuren uit de natuur en het bestaande lijnenspel van het huis vormden samen de basis voor het nieuwe interieur. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp14.jpg

Ook geïnteresseerd in een uitgebreid interieuradvies

Neem gerust contact op. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp13_edited.jpg
Kom je er niet uit met jouw indeling thuis?

Weet je wel wat je mooi vindt, maar kun je wel wat hulp gebruiken hoe je je huis goed in kan delen? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

De eettafel in de uitbouw beviel erg goed. Om hier voldoende ruimte te houden kwam er een ontwerp voor een zwevende maatwerk bank voor aan de eettafel. Voor de vloer kozen we uiteindelijk twee lichte tinten uit de houten vloer. De raambekleding en het behang in de uitbouw vormen een verlengstuk van de natuur in herfstsferen. Met een aanvullend kleurenpalet in fris blauw en groen ontstaat hier een mooi contrast. 

De keuken zag er nog goed uit en wilde ze graag behouden. Door de keuken aan te passen met een bar met houtfineer, een nieuwe wandtegel en verlichting wordt deze meer bij de rest van de woning betrokken. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp9_edited.jpg

Het nieuwe interieur is een mooie mix van luxe klassieke elementen gecombineerd met frisse en sprankelende kleuren. Zo wordt het straks een eigenzinnig en spannend geheel. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp8_edited.jpg
Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp27_edi
Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp11_edited.jpg

De haard in de woonkamer was door de vorige bewoners geplaatst. Met de bestaande opstelling verdween deze naar de achtergrond. Door te kiezen voor een modulaire bank is in de nieuwe indeling een extra zit voor de haard ontstaan. Zo is het een echte familiebank, maar is er ook een plek voor gezellige avonden met z'n twee. Met aanvullende verlichting werden de donkere hoeken ook uitgelicht, zodat er meer harmonie ontstaat.

De bewoners zijn momenteel nog druk bezig om het ontwerp uit te voeren. Foto’s van het resultaat volgen nog.