Moodboard.jpg

Over dit project

THUIS Wageningen is een sociale onderneming die zich in zet om het verschil te maken voor Wageningen én de wereld om ons heen. Het pand is een werk- en ontmoetingsplek voor mensen die de wereld een stukje mooier willen maken.

Om duidelijk te maken waar THUIS Wageningen voor staat, is de hele identiteit opnieuw bekeken. Met deze herpositionering én de mogelijkheid extra ruimtes bij te huren is besloten het hele pand direct aan te pakken. Het interieur moet aansluiten bij deze nieuwe identiteit. Verder moet er ruimte geboden worden alle initiatieven, zoals het plantenasiel en de wisselboetiek. Een aantal van de ruimtes die verhuurd worden moeten daarnaast flexibel in te delen zijn, zodat er plek is voor workshops, lezingen, theater, muziek- en danslessen.

ThuisWageningen-9796.jpg

Project

Sociale onderneming in Wageningen

Advies

Zakelijk interieuradvies

Opdracht

Interieuradvies incl. verbouwingsbegeleiding en maatwerk meubelen.

Ook geïnteresseerd in een zakelijk interieuradvies

Neem gerust contact op. 

De stadskamer is het hart van THUIS. Een ruimte waar mensen binnen lopen om een kopje koffie te drinken en een praatje te maken, te werken of een boek te lezen. Om ervoor te zorgen dat iedereen hier een plek heeft is de ruimte in drie blokken verdeeld. Door hier kleur, verlichting en verschillende meubelen voor te gebruiken, kan de ruimte als geheel worden gebruikt door grotere groepen.

Naast de stadskamer zijn verschillende ruimtes ingericht voor verhuur aan groepen. Zo kan met de zitblokken en klapstoelen de grote zaal ingericht worden voor overleg en optredens. Met de klapstoelen aan de wand is de dansvloer vrij om te gebruiken voor lessen. In de gele ruimte is een podium op maat gemaakt. Deze kan gebruikt worden om op te zitten tijdens presentaties. Ook kunnen er tafels aan worden geschoven. Met extra stoelen kunnen de tafels ook in losse groepjes in de ruimte worden gebruikt.   

ThuisWageningen-9905.jpg
ThuisWageningen-0107.jpg

Het was een fantastische ervaring om met jou te werken. Je bent daadkrachtig, geduldig, creatief en een manusje van alles. Het was indrukwekkend om te zien hoe je zowel leveranciers achter de broek zat, ons meenam in het hele proces en alle vrijwilligers aanstuurde.

—  Elsje

ThuisWageningen-9854.jpg
ThuisWageningen-5267.jpg
Kom je er niet uit met jouw indeling thuis?

Weet je wel wat je mooi vindt, maar kun je wel wat hulp gebruiken hoe je je huis goed in kan delen? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!