Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp2.jpg

Over dit project

Een duurzaam interieuradvies. Dat was de grote wens van de bewoner voor deze nieuw aangekochte benedenwoning. Een echte doe-het-zelver (in wording), want veel klussen worden hier zelf opgepakt. Een mooie reden om de oude hardhouten vloer te vertalen naar eenvoudig uit te voeren maatwerk meubelen. Zo krijgt deze oude vloer een mooie nieuwe bestemming in de nieuwe woning en worden er geen materialen verspild.  

Een wens was ook om de muren af te werken met een leemstuc, zodat deze ademend zijn en meteen dat natuurlijke gevoel in huis halen. Samen bespraken we alle mogelijkheden en kwamen we tot een prachtig licht palet met zware accenten in de meubelkeuzes. Een grote leefbank met een prachtig donker vloerkleed als contrast voor de lichte vloer. Met een aangezette kleur op het plafond in de woonkamer en eetkamer wordt het een prachtig totaal van licht en donker, waardoor een licht en toch ook intiem interieur ontstaat. 

Project

Benedenwoning in Utrecht

Advies

Kort en krachtig interieuradvies

Opdracht

Indelingsadvies, kleur- en materialenplan, verlichtingsplan, meubelplan

Nog even bikkelen voor deze bewoner tijdens de uitvoer van de gemaakte plannen, met als eindresultaat een heerlijke woning om van te kunnen gaan genieten.  

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp17.jpg

Ook geïnteresseerd in een kort en krachtig interieuradvies

Neem gerust contact op. 

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp29.jpg
Kom je er niet uit met jouw indeling thuis?

Weet je wel wat je mooi vindt, maar kun je wel wat hulp gebruiken hoe je je huis goed in kan delen? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp4.jpg
Anneke Op 't Hoog Interieurontwerp12.jpg